Står du over for anlæg af have og leder efter et firma, der kan stå for det? Jysk Håndværker Service står klar til at hjælpe med anlæg af din have. Vi kan hjælpe dig uanset om det er en hel have, der skal anlægges eller om det kun er dele af haven, som trænger til en opfriskning.
Vi kan hjælpe både med lægning af fliser og anlæg af bede. Vi hjælper også gerne med inspiration til hvordan din have kan se ud alt efter hvilke ønsker og behov du har. Er der brug for træfældning inden vi går i gang, kan vi også være behjælpelig med det. Et skønt og funktionelt uderum gør at man er mere tilbøjelig til at bruge det.

Anlæg af både små og store haver 

Selv hvis du har en lille have er det muligt at anlægge den så du opnår glæde af din have. Uanset om du har en stor eller en lille have, så kan vi hjælpe dig med haveanlæg. Vi tilbyder gode og faste priser til alle vores kunder. 
Når du lader os stå for anlæg af din have kan du være sikker på at vi altid kommer til aftalt tid og afleverer opgaven efter aftalen. Uanset størrelsen på opgaven sørger vi for at levere en høj service og derfor er ingen opgave for lille for os. 

Anlæg af have ved nybyg

Hvis du har været i gang med nybyggeri og er nu kommet til anlæg af haven, så er vi klar til at hjælpe dig. Inden man går i gang med haven ved et helt nyt hus, kan det være en god ide at gøre sig tanker om, hvordan man vil bruge haven og hvor meget eller lidt vedligehold man ønsker der skal være ved haven. 

Få en pris på anlæg af din have

Brænder du inde med spørgsmål eller ønsker du at få en pris på anlæg af netop din have så tag kontakt til Jysk Håndværker Service. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 53 88 24 85 eller send en mail til post@jyskhaandvaerkerservice.dk. Vi besvarer din besked hurtigst muligt.