Er du plaget af myrer og har brug for myrebekæmpelse, så tøv ikke med at kontakte Jysk Håndværker Service. Måske er du plaget af et stort myrebo eller du har forsøgt dig forgæves med alverdens husråd mod myrer. Vi hjælper dig gerne af med det generende myreangreb. 
Hos os er du sikker på altid at opleve høj service og vi møder altid op til det aftalte tidspunkt. 
Vi har gode og faste priser på alle vores ydelser og ingen opgave er for lille til at vi vil udføre den. Har du et sommerhus som trænger til en opfriskning af malingen, så tilbyder vi også hjælp til udvendig maling af sommerhuse

Udendørs og indendørs myrebekæmpelse i Bramming, Esbjerg og omegn

Uanset om du er angrebet af myrer indendørs eller udendørs, så kan vi hjælpe dig med myrebekæmpelse. Især hvis myrerne har bosat sig inde i huset, så kan det være svært at finde deres bo.
Vi hjælper med bekæmpelse af myrer både inde og ude og sørger at bruge produkter som egner sig til der hvor de har bosat sig. Myrerne kan bosætte sig i betongulvet på et hus og derefter finde vej op gennem revner for til sidst at finde vej ind gennem fodlister eller revner i fuger. 

Effektiv myrebekæmpelse, algebehandling og ukrudtsbekæmpelse

Vi sørger altid for at bruge effektive midler til myrebekæmpelse, da det er vigtigt at bekæmpelsen er langsigtet for at kunne få det bedste resultat. Med et langtidsvirkende middel forebygger man også at myrerne gør skade på bygningskonstruktionen. 
De midler vi bruger til myrebekæmpelse er også mere effektive end dem man som privatperson kan købe i håndkøb. Har myrerne invaderet dit hjem kan det derfor være en god ide at få professionel hjælp. 

Vi tilbyder også effektiv algebehandling og ukrudtsbekæmpelse. Vi har S2-autorisation, som er en godkendelse til professionelt brug at sprøjtemidler. Det er din garanti for sikker brug af sprøjtemidler til professionelt brug. 

Kontakt os og få en pris på myrebekæmpelse

Har du brug for myrebekæmpelse, så tøv ikke med at kontakte os for at få en pris. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 53 88 24 85 eller ved at sende en mail til post@jyskhaandvaerkerservice.dk.