Trænger sommerhuset eller din private bolig til rengøring? Så kan Jysk Håndværker Service klare opgaven. Vi tilbyder rengøring af sommerhus både til eget brug og til udlejning samt rengøring af private hjem. 
Uanset om det er sommerhuset eller dit hjem vi skal rengøre for dig, så byder vi altid på høj service overfor alle vores kunder. Vi holder vores aftaler og kommer altid til aftalt tid. Derudover kan du være sikker på at vi efterlader både sommerhuse og private hjem grundigt rengjorte. Mens vi er hos dig kan vi også tage os af vinduespudsningen.

Rengøring  og eftersyn af sommerhuse i Blåvand, Henne og omegn

Vi tilbyder rengøring og eftersyn af sommerhuse i Blåvand, Henne, Vejers og de omkringliggende byer. Hos os finder du et firma med brede kompetencer indenfor rengøring og derfor står vi også klar til at hjælpe dig. Hos os har du også mulighed for at få et eftersyn af dit sommerhus. 
Vi lytter til dine ønsker og behov og rengør gerne dele af eller hele sommerhuset. Det er helt op til dig. For rengøring mellem udlejning er vi dine øjne og det er vigtigt for os at aflevere sommerhuset nydeligt rengjort og klar til den næste lejer. 

Privat rengøring Bramming, Esbjerg og omegn

Har du en travl hverdag og intet overskud til at gøre rent, så kan du lade os stå for rengøringen hos dig. Vi hører hvad dine behov er og sørger for at det aftalte er efterladt nyrengjort, så du ikke kan bekymre dig om det. 
Vi tilpasser altid vores opgaver, så rengøringen passer til det, du har behov for. Uanset hvad opgaven indebærer kan du være sikker på, at du får det til en god og fast pris. Aldrig er nogen rengøringsopgave for lille for os. 

Få en pris på rengøring hos dig

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en pris på rengøring af dit private hjem eller dit sommerhus. Vi kan kontaktes på telefon 53 88 24 85 eller på mail post@jyskhaandvaerkerservice.dk. Vi tilpasser opgaven til dine behov.