Jysk Håndværker Service tilbyder træfældning af små og mellemstore træer. Så har du et eller flere træer, som du ønsker fældet, så lad os klare opgaven. Ingen opgave er for lille for os og du vil altid opleve en høj service, når du vælger os til træfældning eller en anden opgave. 
Det kan være farligt selv at fælde træer, hvis man ikke har den rette viden og det rette udstyr. Det gælder især hvis der er bygninger eller andet i nærheden af træerne som skal beskyttes fra nedfaldne grene. 

Træfældning nær Esbjerg og Bramming

Vi holder til i Bramming og kan derfor tilbyde træfældning i de omkringliggende byer, heriblandt Esbjerg. Vi har altid gode og faste priser på træfældning og de andre ydelser vi tilbyder, som eksempelvis anlæg af have og vi holder altid vores aftaler samt kommer til aftalt tid. 
Efter endt træfældning vil der være en masse afskåret træ, som du kan vælge at bruge til brænde eller andet. Hvis du ønsker selv at bruge det, tilbyder vi også vores hjælp til bortskaffelse af træet.

Hvad koster træfældning?

Det kan være svært at give en præcis pris på hvad træfældning koster, da det kommer an på størrelsen af træet og hvor mange træer der skal fældes samme sted. Vi tilbyder altid at tage et kig på opgaven for at kunne give en mere præcis pris på fældning af netop dine træer. Du kan være sikker på, at du altid kan få et godt tilbud hos os. 

Få en pris på træfældning

For at få en pris på træfældning hos dig, skal du blot kontakte os. Vi står klar til at give en pris på opgaven. Du kan kontakte os ved at ringe til os på telefon 53 88 24 85 eller ved at sende en mail til post@jyskhaandvaerkerservice.dk. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.