Jysk Håndværker Service tilbyder udvendig maling af dit sommerhus. Vi tager gerne kærlig hånd om dit sommerhus. Vi kommer altid til aftalt tid og er fleksible i forhold til hvornår du vil have sommerhuset malet, så hverken du eller lejere er i sommerhuset, men sommerhuset males. 
Er du plaget af myrer i dit sommerhus, så hjælper vi også med myrebekæmpelse.

Søger du hjælp til maling af dit sommerhus i Blåvand, Henne og Vejers?

Lad os stå for udvendig maling af dit sommerhus. Vi udfører alle vores ydelser til gode og faste priser og du kan være sikker på altid at opleve en høj service. Ingen opgave er for lille og vi hjælper gerne med udvendig maling af sommerhuse i områderne omkring Blåvand, Henne og Vejers. 
Det kan være en stor opgave selv at gå i gang med og derfor kan det være rart at benytte sig af professionel hjælp. Vi er altid grundige i vores arbejde og sørger for at du får et resultat som er flot og holdbart i årene fremover.

Frisk sommerhuset op med maling

Uanset om den udvendige maling på dit sommerhus blot skal friskes op eller du ønsker dit sommerhus skal males i en anden farve, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi lytter til vores kunders ønsker inden vi går i gang med at male sommerhuset, så du bliver tilfreds med resultatet. 
Vi tror på at når du er tilfreds med både farven og resultatet, så vil du nyde dit sommerhus mere mens du er der. Samtidig er et velholdt sommerhus også mere indbydende for lejere, hvis du vælger at leje dit sommerhus ud. 

Indhent tilbud på maling af dit sommerhus

Tøv ikke med at kontakte os hvis du ønsker et tilbud på udvendig maling af dit sommerhus. Vi står klar til at lytte til dine behov og give et godt tilbud. Kontakt os på telefon 53 88 24 85 eller via mail på post@jyskhaandvaerkerservice.dk.